2014-10-27 Vilniaus futbolas

„Vilniaus futbolas“: sveikiname čempionus!

Vilniaus „Žalgiris“ nusprendė neatidėlioti neišvengiamos šventės ir šeštadienį LFF stadione išlaistė eilinę porciją čempioniško šampano. Antrus metus iš eilės A lygos čempionų taurę iškovoję žalgiriečiai šį kartą visus formalumus sutvarkė likus 4 turams iki pirmenybių pabaigos. Su kuo mes juos ir sveikiname. Bei tuo pačiu linkime nestabdyti ir sezono pabaigą papuošti tokių pat smagių pergalių serija.

Galima pasidžiaugti ir antru iš eilės bronziniu MFA „Žalgiris“ komandos sezonu. Lietuvos moterų čempionate žalgirietės nusileido tik Šiaulių „Gintros-Universiteto“ ir Kauno „FM Žara“ komandoms. Deja, kituose frontuose Vilniaus futbolo klubams sekasi ne taip gerai. „Trakai“ A lygos čempionate patyrė tris nesėkmes iš eilės ir nūnai nuo antros vietos Edgaro Jankausko auklėtinius skiria jau 5 taškai. O nuo penktos – tik 3 taškai. Tad sezono pabaiga trakiškiams žada būti labai intensyvi.

Faktas, kad su apdovanojimais sezoną baigs ir Vilniaus MRU ekipa, bet I lygos aukso likimas priklauso nuo Kauno „Stumbro“ norų bei pageidavimų. Kauno komandos triumfu baigėsi ir II lygos Pietų zonos pirmenybės. Tuo pasirūpino Vilniaus „Gariūnai“, paskutinėse rungtynėse nugalėję Vilniaus VU-Vilmestos komandą.